Інгредієнти
- 500 r борошна
- щіпка Морська сіль
- 1 ч.л Приправа до випічки та десертів
- 1/2 ч.л Куркума
- 1 кубик вершкового масла
- 60 r дріжджів
- 50 r рому
- 1/2 склянка молока
- 12 яєчних жовтків
- 60 r смажених апельсинових кірок
- 1/2 склянка цукру
- 60 r родзинок
час приготування
Інгредієнти
Куркуму залити ромом і дати постояти близько 1 години.
Змішати дріжджі з 1 столовою ложкою цукру, залити теплим молоком, додати 100 г борошна і перемішати.
Накрити кришкою і залишити підніматися.
Коли тісто збільшиться в два рази, додати яєчні жовтки, збиті з цукром та решту борошна, приправу до випічки та десертів, щіпку морської солі.
Замісити тісто. Потім додати розтоплене вершкове масло і родзинки, апельсинову цедру, куркуму і замісити .
Форму змастити вершковим маслом і посипати борошном, викласти тісто на 1 / 3 висоти і відкласти в тепле місце піднятися.
Коли тісто заповнить ¾ висоти форми, випікати 50-60 хвилин при температурі 180 ° C. Смачного!