Китайський пиріг
Кухні світу

Китайський пиріг

  • 40Хв

    час приготування

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 склянки пшеничного борошна
  • 200 r зацукрованих фруктів
  • 4 яйця
  • 1/2 склянка цукру
  • 2 ст.л рослинної олії
  • 1 ч.л розпушувача для тіста
  • 1 ч.л Приправа до випічки та десертів

Приготування

  • Добре збити яйця. Додати цукор і продовжити збивати, доки ця маса не збільшиться в два рази.

  • Просіяти борошно. Змішати її зі збитими яйцями. Додати розпушувач і ще раз добре перемішати.

  • Вилити тісто у форму, наверх покласти зацукровані фрукти, посипати приправою до випічки та десертів. Випікати пиріг до готовності, щоб підрум’янився.