Китайський салат з манго і локшиною
Кухні світу

Китайський салат з манго і локшиною

  • 30Хв

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 250 r яєчної локшини
  • 1 ст.л томатної пасти
  • 3 щіпки Приправа до салатів
  • 1 манго
  • 4 цибулі шалот
  • 1 солодкий перець
  • 1 червоний перець чилі
  • 2 ст.л арахісового масла
  • 4 ст.л горіхового масла
  • 100 мл кокосового молока
  • 25 r арахісу

Приготування

  • Залити локшину окропом і залишити на 10 хвилин. Дрібно порізати солодкий перець , часник, перець чилі, цибулю. Розтопити в сковороді арахісове масло, додати овочі та обсмажити їх протягом 3 хвилин.

  • Манго порізати смужками і додати разом з локшиною на сковороду. Гасити 2 хвилини. Викласти салат на тарілку і посипати порізаними горіхами.

  • Змішати кокосове молоко з томатною пастою і горіховим маслом. Полити цією заправкою салат. Посипати приправою Kamis до салатів. Смачного!