Легке зелене тайське карі
Кухні світу

Легке зелене тайське карі

  • 20Хв

    час приготування

  • 6

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 ст.л олії
  • 450 r курячих грудок без кісточок та шкіри, нарізаних кубиками
  • 1 Карі
  • 350 мл напів-знежиреного молока
  • 1 пучок зеленої цибулі, нарізаної
  • 100 r зеленого гороху

Приготування

  • Нагріти олію і обсмажити курку протягом 6-7 хвилин, доки не підрум’яниться

  • Змішайте вміст пакетику карі з молоком і додати в каструлю. Довести до кипіння, помішуючи.

  • Додати зелену цибулю і горох, кип’ятити на повільному вогні протягом 5 хвилин, періодично помішуючи.

  • Подавати з ароматним рисом.