Мусака
Кухні світу

Мусака

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії до прозорості. Пропустити часник через землянку і додати до цибулю .

  • Покласти на сковороду фарш, додати приправу Kamis до м’яса, перемішати з цибулею і часником і смажити на повільному вогні. За 5 хвилин до готовності додати томатну пасту. Викласти готовий фарш в салатницю .

  • Картоплю почистити і відварити цілою. Потім порізати кружальцями.

  • Борошно трохи посмажити на сковороді. Додати вершки або сметану та морську сіль з травами і проварити .

  • Баклажани порізати кружальцями і посолити.

  • Викласти на деко шарами м’ясний фарш, баклажани, картоплю. Полити сметанним або вершковим соусом. Потрусити зверху тертим сиром Чеддер. Запікати до утворення золотистої скоринки. Смачного!