Паніні з ростбіфом
Кухні світу

Паніні з ростбіфом

  • 25Хв

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 1/2 ч.л Приправа до м’яса
  • 1/3 склянка віскі
  • 1 1/2 склянка шавліі
  • 1/2 склянка майонезу
  • 2 ст.л хріну
  • 8 скибочокк ржаного хліба з насінням, товщиною по 1 см
  • 450 r тонко нарізаного ростбіфу
  • 1/2 склянка підсмаженого червоного солодкого перцю, нарізаного кільцями
  • 2 склянки листя рукколи

Приготування

  • Розігріти прес - гриль відповідно до інструкцій виробника. Між тим, змішайте філе яловичини, віскі та 1 чайну ложку шавлії в середній каструлі, кип’ятіть на середньому вогні. Відставте у тепле місце на час приготування бутербродів.

  • Змішайте майонез, хрін і 1/2 чайної ложки шавлії, що залишилися, в маленькій мисці. Злегка змастіть 1 сторону кожної скибочки хліба оливковою олією. Викладіть хліб, змащеною стороною вниз, на чисту робочу поверхню. Намастіть на кожну скибочку хліба майонез шавлії, зверху викладіть приготоване філе яловичини, смажений червоний перець і рукколу. Зверху накрийте другою скибочкою хліба, змащеною в олії стороною вгору.

  • Розмістіть одночасно 2 бутерброда на розігріирму прес-грилі. Готуйте від 3 до 5 хвилин або доки хліб не набуде золотисто-коричневого кольору. Розріжте кожен бутерброд навпіл і подавайте. Смачного!