Равіолі з індичкою
Кухні світу

Равіолі з індичкою

  • 1год 30Хв

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 яйця
  • Маслини
  • 150 r м’яса індички
  • 2 ст.л тертого пармезану
  • оливкова олія, за смаком
  • 1 ст.л хлібних крихт
  • 200 r борошна
  • 2 щіпки Морська сіль
  • 1 ст.л Приправа до м’яса

Приготування

  • Необхідно зробити круте тісто з теплої води, борошна, 1 яйця, 1 щіпку морської солі та оливкової олії. Вимісити тісто і залишити на півгодини, після чого знову вимісити і тоненько розкачати. За допомогою фігурного ножа зробити однакові трикутники або прямокутники.

  • Фарш робимо м'ясорубкою або кухонним комбайном з індички. До перемеленого м’яса додати приправу до м’ясe і морську сіль, тертий пармезан, хлібні крихти, яйце.

  • Для приготування равіолі, на заготовки покласти начинку. Краї трохи змастити водою і закрити тістом, яке залишилося. Краї неодмінно притиснути. За бажанням, обробити їх фігурним ножем.

  • У підсоленій воді варити равіолі з індичкою близько п’яти хвилин. Воду злити, а равіолі покласти на тарілки. Зверху посипати зеленню і тертим сиром. Прикрасити маслинами. Подавати гарячими.