Рагу по мексиканськи в гарбузі
Кухні світу

Рагу по-мексиканськи в гарбузі

  • 1год 20Хв

    час приготування

  • 14

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 гарбуз
  • 2 ст.л томатної пасти
  • 1 ст.л борошна
  • 2 ст.л рослинної олії
  • 1 ч.л Приправа до м’яса
  • 1/2 ч.л Морська сіль
  • 200 r м’ясного фаршу
  • 600 мл овочевого бульйону
  • 200 r ріпчастої цибулі
  • 150 r консервованої кукурудзи
  • 150 r горошку
  • 1 зубчик часнику
  • 2 перця чилі
  • 1 пучок петрушки

Приготування

  • Зрізати верхню частину гарбуза. Вийняти середину, залишити шар м’якоті 1 см. Вийняту м’якоть та нарізати кубиками. Дрібно порізати цибулю і перець чилі, часник пропустити через землянку .

  • В перемелене м'ясо додати приправу Kamis до м’яса і обсмажити 5 хвилин.

  • М’якоть гарбуза з цибулею обсмажити протягом 4 хвилини. Перекласти в каструлю. Додати часник, перець чилі, томатну пасту, бульйон і варити 10 хвилин. Потім додати борошно, горошок, кукурудзу, фарш і нарізану петрушку. Все перемішати, посолити і гасити 5 хвилин.