Інгредієнти
- 1/2 червоної капусти
- 150 r вареної ковбаси
- 150 r копченої шинки
- 100 r маринованих овочів
- 1 цибулина
- 1 пучок зеленої цибулі
- 1 ст.л винного оцту
- 3 щіпки Приправа до салатів
час приготування
Інгредієнти
Порізати капусту соломкою, цибулю - кільцями.
Порізати шинку і підсмажити. Вийняти її зі сковороди. Туди покласти нарізану капусту та цибулю, порізану зелену цибулю, додати приправи до салатів. Гасити в жирі від шинки, доки капуста не стане м’якою.
Порізати кубиками ковбасу і мариновані овочі. Викласти в салатницю. Туди ж додати тушковані овочі. Перемішати і заправити оцтом. Зверху посипати шматочками смаженої шинки . Смачного!