Тефтелі запечені з чабером і солодкою паприкою
Кухні світу

Тефтелі, запечені з чабером і солодкою паприкою

Всі спеції, трави і приправи в рецепті були випробувані професіоналами на ресторанній кухні , тому ми можемо гарантувати ідеальний результат.
  • 15Хв

    Час підготовки

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Очистити цибулю, подрібнити в блендері, змішати з фаршем, додати чабер, червоний перець солодкий, морську сіль з травами та ще раз перемішати.

  • Фарш відбити на столі, розкачати кульки і викласти на деко з пергаментом. Посипати борошном і скропити рослинною олією.

  • Поставити тефтелі в, розігріту до 180 ° С, духовку на 12-15 хвилин. Дістати тефтелі, накрити кришкою або фольгою і дати постояти 3-5 хвилин. Смачного!