Тушена картопля з м ясом
Кухні світу

Тушена картопля з м’ясом

  • 1год

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • М’ясо відбити, нарізати кубиками 2х2 см, посипати приправою до м’яса і обсмажити на сильному вогні 15 хвилин, помішуючи.

  • Картоплю очистити, нарізати кубиками, посипати 1 ч.л. приправи Kamis до страв з картоплі і обсмажити хвилин 15-20, до готовності. Цибулю очистити, нарізати півкільцями, обсмажити в олії до золотистого кольору, змішати з дрібно нарізаним часником.

  • Горщик наполовину заповнити окропом, додати лавровий лист, викласти туди м’ясо, цибулю, картоплю, зверху посипати 1 ч.л. приправи Kamis до страв з картоплі, потім щільно закрити харчовою фольгою і поставити в, попередньо розігріту до 150-200 ° С, духовку на 20-30 хвилин.

  • Подавати в горщиках, прикрасивши за смаком петрушкою або кропом.