Холодець
Кухні світу

Холодець

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Свинячу гомілку і яловичину покласти в каструлю і залити водою близько 5 літрів. Поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти піну. Додати морську сіль та цибулю. Варити на малому вогні протягом 7 годин. Наприкінці готування (за 5-10 хвилин), додати лавровий лист, горошини чорного перцю та моркву, нарізану кружальцями.

  • Після варіння відокремити м’ясо від кісток і нарізати дрібними шматками. М’ясо перемішати і розкласти по формах шаром 2 см, зверху прикрасити морквою та лимоном. Залити форми рештою бульйону і додати дрібно нарізаний часник.

  • Поставити в холодильник на кілька годин до застигання. Подавати з хріном.