Індійське мяке масала карі
Кухні світу

Індійське м'яке масала карі

  • 40Хв

    час приготування

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 ст.л Карі
  • 1 цибулина, нарізана
  • 400 r нарізаних помідорів
  • 300 мл напів-знежиреного молока
  • 450 r курячих грудок без кісточок та шкіри, нарізаних кубиками

Приготування

  • Змішати Індійську приправу (Карі ) з цибулею, помістити у сковороду і обсмажити на повільному вогні 5 хвилин, доки цибуля не стане м’якою.

  • Додати помідори і молоко, перемішати і довести до кипіння. Додати курку, помішати та варити на високому вогні 3 хвилини, потім зменшити вогонь і на середньому вогні варити протягом 20-25 хвилин, або доки соус не загусне, або до готовності курча

  • Смачне курча подається з рисом басматі і коржем наан.