Глазурована брюссельська капуста
Основний інгредієнт

Глазурована брюссельська капуста

Бекон додає пікантності, а мед - солодкість глазурованій брюссельській капусті. Це ідеальний овочевий гарнір, щоб прикрасити святковий стіл.
  • 35Хв

    час приготування

  • 6

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 3 кусочки бекону, крупно нарізаних
  • 300 r брюсельської капусти
  • 1/2 склянка яловичиного бульону
  • 2 ст.л меду
  • 1/2 ч.л Імбир мелений для випічки
  • 1/2 тертої апельсинової цедри

Приготування

  • Підсмажте бекон у великій сковороді на середньому вогні до хрусткої скоринки. Вийміть його зі сковорідки. Злийте майже весь жир, залишивши 1 столову ложу. Помістіть туди брюссельську капусту та готуйте близько 1 хвилини.

  • Змішайте бульйон, мед, імбир і апельсинову цедру в невеликій мисці та добре перемішайте. Додайте в сковороду. Зменшить вогонь до середнього. Готуйте 10-15 хвилин або доки рідина не випарується і брюссельська капуста не стане хрусткою ззовні і м’якою в середині. Посипте її зверху беконом.