Інгредієнти
У філе доради видалити кісточки, обсушити паперовим рушником , посипати приправою до риби, запанірувати в борошні.
Викласти на розігріту сковороду з рослинним маслом і обсмажувати рибу з двох боків до золотистого кольору, потім накрити кришкою і відставити на 10 хвилин.
Спаржу очистити, залишивши пагони і видаливши тверді кінчики. У каструлі закип’ятити воду, посолити, покласти туди на 3 хвилини спаржу і моркву.
Для соусу: в мисці для мікрохвильової печі злегка розтопити вершкове масло, додати мед , кріп, сік половини лимона і гірчицю Kamis .
У тарілку викласти гарнір зі спаржі і моркви, додати мигдальний горіх. Поруч викласти обсмажену рибу і злегка полити лимонним соусом. Приємного апетиту.