Запечені картопляні часточки з перцем  чилі
Основний інгредієнт

Запечені картопляні часточки з перцем чилі

Ця картопля стане чудовим гарніром або закускою
  • 40Хв

    час приготування

  • 4

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 900 r запеченої картоплі
  • 2 ст.л оливкової олії
  • 1 ч.л Чилі гострий
  • за бажанням

Приготування

  • Розігріти духовку до 230 ° C. Нарізати картоплю дольками по 1,5 см. Помістити у велику миску. Додати олію та добре перемішати.

  • Посипте картоплю приправою чилі гострий та морською сіллю,за смаком, добре перемішайте. Викладіть картоплю в один шар на фользі у форму для пирога.

  • Випікати 30 хвилин або доки картопля не стане м’якою і золотисто-коричневого кольору