Креветки провансальські
Основний інгредієнт

Креветки провансальські

  • 1год

    час приготування

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 20 великих очищених креветок
  • 1 ст.л нарізаного свіжого базиліка
  • олія
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 ст.л борошна
  • 3 ст.л лимонного соку
  • 2 щіпки Seasoning for fish bag

Приготування

  • Креветки, промити під холодною водою. Посипати приправою до морепродуктів Kamis і борошном.

  • Креветки обсмажити в гарячому маслі протягом півхвилини. Потім зменшити вогонь і жарити ще протягом 2 хвилин.

  • Креветки перевернути на інший бік, додайте подрібнений часник, і перемішати. Смажити протягом 2 хвилин.

  • Викласти на тарілку, полити лимонним соком і перемішати. Подавати з багетом.