Креветочні роли з  ванільним маслом
Основний інгредієнт

Креветочні роли з ванільним маслом

Ваніль посилює природну солодкість креветок в цих класичних американських бургерах
  • 25Хв

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 8 гарячих булочок для хот-догу, розділених
  • 2 ст.л сухого хересу або білого вина
  • 50 r майонезу
  • 50 r салатної зелені, наприклад шпинату
  • 3 ст.л вершкового масла, розм’якшеного
  • 1 ст.л оливкової олії
  • 1 ст.л цибулі-шалот, дрібно нарізаної
  • 1,5 ч.л Морська сіль з чорним перцем
  • 450 r великих креветок, очищених і розрізаних навпіл
  • 1/4 ч.л Червоний перець солодкий
  • 1 шт. стручок ванілі

Приготування

  • Збризніть хлібні роли 2 ст.л. вершкового масла. Нагрійте велику сковороду на середньому вогні, розмістіть роли на сковорідці масляною стороною вниз. Готуйте 2-3 хвилини або доки роли не набудуть золотистого кольору. Вийміть з каструлі. Відкладіть.

  • Нагрійте олію і вершкове масло, що залишилось, в тій же сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю-шалот і морську сіль з чорним перцем, готувати, помішуючи протягом 1 хвилини або до появи аромату. Додайте креветки та червоний перець солодкий. Готувати, помішуючи протягом 3-4 хвилин або доки креветки не стануть рожевими. Додайте херес (або біле вино) та насіння зі стручка ванілі, перемішайте. Готуйте ще декілька хвилин.

  • Змастіть майонезом кожний рол та викладіть зверху салатну зелень, а потім суміш з креветок. Збризніть соусом, що залишився та відразу ж подавайте. Смачного!