Інгредієнти
- 1 ціла велика курка 1,4 кг
- 3 ст.л рослинної олії
- 3 зубчики часнику
- 3 шт. кислих середніх яблук
- 2 ст.л квіткового меду
- 3 ст.л Російська гірчиця
- 2 ст.л Червоний перець солодкий
- 6 щіпки Морська сіль з травами
час приготування
Інгредієнти
Курку промити і обсушити паперовим рушником. Змішати гірчицю, рослинну олію, червоний перець солодкий, часник, морську сіль з травами. Натерти курку приготовленою сумішшю з усіх боків і залишити маринуватися на 15 хвилин.
У яблук видалити серцевину, нарізати шматочками, змішати з медом, начинити курку і запікати до готовності в попередньо розігрітій до 160 ° С духовці протягом 40-60 хвилин. При необхідності покрити фольгою.
Подавати до столу разом з ножицями для птиці. Смачного!