Лазанья
Основний інгредієнт

Лазанья

  • 50Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 450 r яловичого фаршу
  • 3 ч.л Морська сіль
  • 1 цибулина, нарізана кубиками
  • 400 r нарізаних помідорів
  • 1 ст.л томатної пасти
  • 50 мл води
  • 6 листів паста лазаньї
  • 600 мл густого білого соусу
  • 50 r сиру чеддер, тертого
  • 3 ч.л Трави італійської кухні

Приготування

  • Попередньо розігрійте духовку до 190 ° С

  • Обсмажити цибулю на повільному вогні 2-3 хвилин, додати фарш і варити, доки не підрум’яниться. Злийте надлишки жиру.

  • Посипати травами італійської кухні та морською сіллю, варити протягом 30 секунд. Потім додати помідори, воду і томатну пасту. Довести до кипіння.

  • У жароміцний посуд, по черзі викласти шарами листи лазаньї, на кожному з яких викласти суміш із яловичини, білий соус, закінчуючи шаром білого соусу. Посипати тертим сиром і запікати 35-40 хвилин або до золотистого кольору.