Легке рагу з яловичини
Основний інгредієнт

Легке рагу з яловичини

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 ст.л оливкової олії
  • 350 r філе яловичини, нарізаного кубиками по 2,5см
  • 2 ст.л Приправа до м’яса
  • 3 склянки склянки води
  • 3-4 середні моркви, розрізані на 4 частини
  • 1 велика цибуля, нарізана кубиками
  • 1 склянка склянка зеленого консервованого горошку

Приготування

  • Нагріти олію у великій глибокій сковороді або жаровні на середньому вогні. Додайте яловичину; підсмажте з усіх боків. Злийте жир, якщо це необхідно.

  • Додайте спеції і воду та добре перемішайте. Доведіть до кипіння на сильному вогні, помішуючи. Зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 1 години, періодично помішуючи.

  • Додайте картоплю, моркву і цибуля та готуйте ще 45 хвилин або доки м’ясо і овочі не стануть м’якими. Зняти з вогню. Помістіть в горошок. Дайте постояти 5 хвилин. Смачного!