Паста з мідіями
Основний інгредієнт

Паста з мідіями

  • 40Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 300 r мідій
  • 1/2 ст.л Трави італійської кухні
  • 4 маленьких гриба
  • 2 ст.л вершкового масла
  • 250 r вермішелі
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л томатної пасти
  • 20 r сиру
  • 1 великий огірок
  • 1 ст.л цукру

Приготування

  • Нарізану цибулю обсмажити на вершковому маслі.

  • Додати, нарізані кубиками, огірки, гриби, томатну пасту і цукор.

  • Залити 1 /4 склянки води і кип’ятити на повільному вогні близько 15 хвилин.

  • Додати приправи і мідії і варити близько 10 хвилин.

  • Відварити вермішель, викласти на тарілку. Додати приготовлену пасту і посипати тертим сиром.