Свинна вирізка замаринована  у суміші перців
Основний інгредієнт

Свинна вирізка замаринована у суміші перців

  • 40Хв

    час приготування

  • 6

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 вирізки свинини, нарізані косими скибочками
  • 2 ст.л кунжутної олії
  • 1 ст.л темного соєвого соусу
  • 2 ст.л оливкової олії
  • 2 ст.л млинок
  • 1 ч.л Морська сіль з травами

Приготування

  • Приправити м’ясо з обох сторін морською сіллю з травми та сумішшю перців

  • Викласти м'ясо в миску і додати соєвий соус, кунжутну та оливкову олії

  • Дайте постояти в прохолодному місці

  • Викладіть свинину на розігрітий гриль і обсмажте з обох боків

  • Подавати із смаженими помідорами , грибами та картоплею