Севіче з креветок з апельсином
Основний інгредієнт

Севіче з креветок з апельсином

  • 30Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 20 шт. тигрових охолоджених креветок без голови
  • 1 щіпка панірувальних сухарів
  • 1 пучок свіжої кінзи
  • 1 червона солодка цибуля
  • 2 середніх лайма
  • 1/2 апельсина
  • 1 шт. батату великого відвареного
  • 100 r вершкового масла
  • 1 шт. відварної кукурудзи
  • 2 щіпки Lemon pepper bag jar

Приготування

  • У креветок зробити ножицями надріз на спині, очистити повністю від хітинових пластин, видалити кишкову вінку і розрізати уздовж всієї креветки.

  • Після цього перекласти креветки в керамічну миску, збризнути соком лайма, посипати лимонним перцем і відставити маринуватися на 15 хвилин.

  • Апельсин розділити на сегменти; цибулю почистити, нарізати тонкими пір’ям, з’єднати з листям кінзи і додати до креветок.

  • Батат почистити. Розрізати вздовж на 4 частини, запанірувати в паніровці і обсмажити на вершковому маслі до утворення хрусткої скоринки.

  • Кукурудзу нарізати кружальцями, по 2 штуки на порцію, викласти на тарілку, поруч укласти сегменти апельсина і батат в хрусткій скоринці (в оригіналі використовують сорт солодкої картоплі «Камото»).

  • Викласти креветки і подавати до столу з шампанським. Гострий сік або маринад, який залишається на тарілці (ковток дракона) прийнято виливати в ложку і випивати після закінчення трапези . Приємного апетиту.