Інгредієнти
- 2 ст.л оливкової олії
- 1 середня біла цибуля, тонко нарізана
- 2 ч.л Приправа до м’яса
- 450 r філе яловичини
час приготування
Інгредієнти
Нагрійте 1 столову ложку олії у великій неглибокій сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю; готуйте, помішуючи протягом 10 хвилин або до готовності. Вийміть зі сковороди.
Посипте приправою до м’яса рівномірно обидві сторони стейка.
Розігрійте ще 1 столову ложку олії, що залишилась в сковороді на середньому вогні. Додайте стейк та готувати від 2 до 3 хвилин з кожного боку або до бажаного ступеня готовності. Залиште на 5 хвилин перед нарізкою. Подавати стейк, увінчаний скибочками з цибулі.