Стейк з цибулею
Основний інгредієнт

Стейк з цибулею

  • 20Хв

    час приготування

  • 4

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 ст.л оливкової олії
  • 1 середня біла цибуля, тонко нарізана
  • 2 ч.л Приправа до м’яса
  • 450 r філе яловичини

Приготування

  • Нагрійте 1 столову ложку олії у великій неглибокій сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю; готуйте, помішуючи протягом 10 хвилин або до готовності. Вийміть зі сковороди.

  • Посипте приправою до м’яса рівномірно обидві сторони стейка.

  • Розігрійте ще 1 столову ложку олії, що залишилась в сковороді на середньому вогні. Додайте стейк та готувати від 2 до 3 хвилин з кожного боку або до бажаного ступеня готовності. Залиште на 5 хвилин перед нарізкою. Подавати стейк, увінчаний скибочками з цибулі.