Тріска запечена в золотистій паніровці з вітамінним салатом
Основний інгредієнт

Тріска, запечена в золотистій паніровці з вітамінним салатом

Всі спеції, трави і приправи в рецепті були випробувані професіоналами на ресторанній кухні, тому ми можемо гарантувати ідеальний результат.
  • 15

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 4 шт. філе тріски ( без кісточок)
  • 1 середня морква
  • 1 ст.л майонезу
  • 2 щіпки панірувальних сухарів
  • 4 щіпки Чорний перець горошком
  • 1 ч.л Російська гірчиця
  • 2 щіпки Морська сіль
  • 4 ст.л борошна вищого ґатунку
  • 1 яйце
  • 4 ст.л вершкового розтопленого масла
  • 2 шт. середніх помідорів
  • 1/2 шт. лимона
  • 12 шт. салатних листів
  • 1 лист капусти білокачанної
  • 1 лист капусти червонокачанної

Приготування

  • Філе тріски просушити паперовим рушником, потім окинути в борошно. Яйце в мисці збити. Рибу посолити, потім окинути яйцем і в паніровці.

  • Зверху полити розтопленим вершковим маслом, викласти рибу на деко з пергаментом або силіконовими килимком і відправити в розігріту до 180 ° С духовку на 10-12 хвилин.

  • Для приготування вітамінного салату моркву почистити ножем-економкою і нарізати соломкою, дрібно нашинкувати листя капусти і моркву, викласти в глибоку пластикову миску, заправити майонезом і гірчицею, ретельно перемішати, можна навіть пом’яти руками. Викласти на салатні листя на тарілках, поруч укласти нарізані кружальцями помідори і часточки лимона.

  • Готову рибу викласти на середину тарілки і подавати до столу, злегка приправивши чорним перцем Kamis. Приємного апетиту.