Тушкована яловичина із смаженими овочами
Основний інгредієнт

Тушкована яловичина із смаженими овочами

  • 50Хв

    час приготування

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2/3 склянка моркви, нарізаної кубиками по 2,5 см
  • 2 ст.л Приправа до м’яса
  • 1/4 склянка сухого червоного вина
  • 3 склянки картопляного пюре, попередньо приготованого
  • 2/3 склянка мускатного гарбуза, нарізаного кубиками по 2,5 см
  • 2/3 склянка пастернаку, нарізаного кубиками по 2,5 см
  • 2/3 склянка солодкої картоплі, нарізаної кубиками по 2,5 см
  • 2/3 середньої цибулі, нарізаної кубиками по 2,5 см
  • 1 1/3 ч.л оливкової олії, окремо
  • 5 шт. Лаврове листя
  • 650 r філейної частини стейку, нарізаного кубиками по 2,5 см
  • за смаком Морська сіль

Приготування

  • Розігрійте духовку до 220 ° С. Змішайте нарізані кубиками овочі з цибулею та 1 столовою ложкою олії. Помістіть на велике деко. Запікайте протягом 20 хвилин або доки овочі не стануть золотистого кольору.

  • Розігрійте 1 столову ложку олії, що залишилась у великій неглибокої сковороді на середньому вогні. Додайте яловичину; готуйте, помішуючи протягом 5 хвилин або до коричневого кольору. Додайте обсмажені овочі, вино, 3 лаврових листа, приправу до м’яса і морську сіль Kamis. Варити на повільному вогні від 5 до 10 хвилин або доки соус злегка не загусне.