Яловичина смажена з болгарським перцем і орегано
Основний інгредієнт

Яловичина смажена з болгарським перцем і орегано

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

4

Порцій

  • 1 кілограм лопатки яловичини
  • 5 щіпки Орегано
  • 1 перець болгарський червоний середній
  • 1 перець болгарський жовтий або помаранчевий середній
  • 1 перець болгарський зелений
  • 1 цибуля ріпчата середня
  • 8 ст.л рослинної олії
  • 50 мл коньяку
  • 4 щіпки Приправа до м’яса
  • 4 щіпки (як альтернатива приправі в млині )

Приготування

  • Яловичину нарізати поперек волокон, перекласти в миску , змішати з " Приправою до м’яса " Kamis і частиною рослинного масла , маринувати 10 хвилин.

  • Лук очистити, нарізати. У перців видалити ніжки і насіння, нарізати скибочками, змішати з цибулею, посипати орегано.

  • На розпеченій сковороді обсмажити м’ясо , додати коньяк, через 1-2 хвилини додати цибулю і перець, обсмажувати до готовності 3-5 хвилин. Перекласти в вогнетривку миску на 10 хвилин. Приємного апетиту.