Інгредієнти
- 1 качан кольорової капусти
- 1 цибуля-порей
- 50 мл оливкової олії
- 700 мл курячого бульйону
- 300 мл молока
- 2 щіпки грінок з пряного хліба
- 2 ст.л Трави середземноморської кухні
час приготування
Інгредієнти
Кольорову капусту розібрати на суцвіття, відварити в підсоленій воді до напівготовності ( хвилин 7-10 ) .
Білу частину цибулі-порей нарізати кружальцями, промити проточною водою, обсушити, потім обсмажити 2-3 хв. на оливковій олії і додати в гарячий курячий бульйон.
В бульйон додати молоко, прованські трави і відварну кольорову капусту, залишивши кілька суцвіть для прикраси.
Перемішати суп у блендері до однорідної консистенції.
Подавати з пряними грінками і суцвіттям кольорової капусти, що залишилась.