Білий соус
Соуси

Білий соус

Цей рецепт є основою італійського білого вершкового соусу (як бешамель) для приготування пасти, курки, креветок, та. ін. Ви можете також додати інші інгредієнти, відповідно до ваших потреб, це основна версія – добре смакує з феттучіні або тортелліні .. . Ви також можете додавати 1 чайну ложку орегано або трав італійської кухні, за смаком. Якщо ви додасте ще й бекон, карамелізовану цибулю і жменьку замороженого горошку, соус з паппарделле набуде абсолютно казкового смаку!
  • 15Хв

    час приготування

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 50 r борошна
  • 1 склянка сметани або густих вершків
  • 50 r вершкового масла
  • 1 щіпка Sea salt with garlic and herbs
  • 3 ч.л тертого пармезану

Приготування

  • Розтопити вершкове масло в невеликій каструлі на середньому вогні, помішуючи близько 5 хвилин.

  • Додати борошно і добре розмішати. Залити вершками/сметаною та додати і інші інгредієнти, постійно помішуючи, доки не загусне.

  • Додати ще вершки/сметану або борошно залежно від бажаної консистенції.