Наш рецепт, як виклик традиційній азійській гарячій страві, починається зі смачного пряного яловичого бульйону, приправленого часником та імбирем від Kamis і червоною пастою карі від. Гості швидко готують стейк у пряному бульйоні-основі та наливають бульйон на локшину в окремі тарілки. Зверху прикрашають солодко-гострим соусом чилі та гарнірами, як-от гриби, паростки квасолі та болгарський перець.
Як попередньо розігріти довговарку і подавати на стіл: Попередньо розігрійте довговарку, наполовину наповнивши чашу окропом. Накрийте і 45 хвилин розігрівайте у високому режимі. Тим часом, дотримуючись рецепту, приготуйте бульйон. Перед самим подаванням на стіл вилийте з чаші довговаркии гарячу воду. Обережно налийте в неї гарячий бульйон, залишивши високий режим.