Default
Тенденції в Смаках

Азійський бульйон із пікантним соусом чилі

Наш рецепт, як виклик традиційній азійській гарячій страві, починається зі смачного пряного яловичого бульйону, приправленого часником та імбирем від Kamis і червоною пастою карі від. Гості швидко готують стейк у пряному бульйоні-основі та наливають бульйон на локшину в окремі тарілки. Зверху прикрашають солодко-гострим соусом чилі та гарнірами, як-от гриби, паростки квасолі та болгарський перець.

Як попередньо розігріти довговарку і подавати на стіл: Попередньо розігрійте довговарку, наполовину наповнивши чашу окропом. Накрийте і 45 хвилин розігрівайте у високому режимі. Тим часом, дотримуючись рецепту, приготуйте бульйон. Перед самим подаванням на стіл вилийте з чаші довговаркии гарячу воду. Обережно налийте в неї гарячий бульйон, залишивши високий режим.

  • 15Хв

    Час підготовки

  • 25Хв

    час приготування

  • 18

    Інгредієнти

Інгредієнти

10

Порцій

Бульйон

  • 2 ч.л рослинної олії
  • 1 велика тонко нарізана солодка цибулина
  • 8 склянки яловичого бульйону-основи
  • 1/4 склянки червоної пасти карі
  • 2 ст.л соєвого соусу із зменшеною кількістю солі
  • 1 ст.л спресованого світло-коричневого цукру
  • 1 ст.л часникового порошку
  • 1 ч.л Імбир мелений для випічки
  • 2 ст.л соку лайму

Пікантний соус чилі

  • 1/2 склянки солодкого червоного соусу чилі
  • 3 ст.л соку лайму

Доповнення

  • 455 r грамів яловичої пашини, нарізаної дуже тонкими скибочками

Гарніри

  • Варена локшина
  • Грибне асорті, нарізане скибочками
  • Молода капуста Бок-чой, крупно нарізана
  • Паростки квасолі
  • Червоний болгарський перець, порізаний скибочками
  • Хрумка китайська локшина

Приготування

  • Для приготування бульйону у великій каструлі для бульйону місткістю 7 л розігрійте олію на помірно сильному вогні. Додайте цибулю; готуйте, помішуючи, доки не зм’якне, близько 3 хвилин. Додайте бульйон-основу, пасту каррі, соєвий соус, коричневий цукор, часниковий порошок та імбир. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь; накрийте кришкою і кип’ятіть на повільному вогні протягом 20 хвилин. Перед самим подаванням на стіл додайте до бульйону сік лайму.

  • Тим часом, для отримання пікантного соусу чилі змішайте всі складники у невеликій мисці. Накрийте кришкою і покладіть у холодильник до готовності для подавання на стіл.

  • Покладіть на тарілку нарізану пашину. У миски наберіть гарніри.

  • Для подавання на стіл налийте бульйон в 6-літровий електричний китайський самовар або попередньо розігріту довговарку. Дозвольте гостям готувати стейк у бульйоні приблизно 2-3 хвилини або до бажаного ступеня готовності.

  • Нехай кожен гість сам собі вибере миску. Покладіть невелику кількість готової локшини ло мейн (lo mein noodles) у миску, а потім на локшину налийте бульйон і покладіть стейк. Додайте невелику кількість пікантного соусу чилі, а зверху — за бажанням, гарнір, що залишився.