Час підготовки
час приготування
Калорії
Інгредієнти
Порцій
Підігрівайте манго у мікрохвильовці на високій потужності 2 1/2 хвилини або до пом'якшення. Помістіть у кухонний комбайн або блендер і збивайте до отримання однорідної маси. Вийміть, відкладіть.
Помістіть кокосове молоко у середню миску для мікрохвильової печі. Рівномірно розсипте желатин поверх молока. Збийте вінчиком, щоб добре змішалось і желатин повністю розчинився. Дайте суміші постояти 5 хвилин. Поставте в мікрохвильову піч на високі обороти на 1 1/2 хвилини, помішуючи кожні 30 секунд. Вийміть з мікрохвильовки і дайте суміші охолонути.
Тим часом збийте йогурт та вершковий сир електричним міксером на середньо-високій швидкості близько 3 хвилин до отримання однорідної маси. Перемішайте пюре манго, ванільний екстракт, куркуму, імбир, сіль і мед. Збивайте 1 хвилину. Поступово додайте кокосову вершкову суміш до йогуртової суміші, збиваючи до гарного змішування.
Вилийте суміш у несмазану форму для випічки 32х22 см. Накрийте пластиковою кришкою. Охолоджуйте не менше 4 годин. Наріжте прямокутні кусочки, приблизно 5 см на 2,5 см.
Змішайте кокосову стружку і фісташки в неглибокій посуді. Занурте кусочки манго Лассі в суміш, щоб рівномірно нанести з усіх боків. Охолоджуйте до готовності.
Кулінарні поради: Щоб підсмажити кокосову стружку, викладіть її рівним шаром на невелику вистелену пергаментом форму для запікання. Випікайте в попередньо нагрітій до 160 ° С духовці 3 хвилини. Обережно вийміть з духовки; розмішайте. Поверніть у духовку і смажте ще 2 - 3 хвилини, доки кокосова стружка не підрум’яниться. Уважно стежте, бо кокосова стружка легко згорить. Щоб підсмажити фісташки помістіть їх у суху сковороду на середній вогонь. Смажте, часто помішуючи, приблизно 2 - 3 хвилини. Вийміть фісташки, відкладіть для охолодження.