Час підготовки
Інгредієнти
Зварити пасту як вказано на упаковці. Добре відцідити.
Тим часом розігріти олію на великій сковорідці при середній температурі. Додати фарш, цибулю, томатну пасту, червоний перець солодкий, сушену м’яту та чилі гострий; готувати помішуючи 7-8 хвилин або доки м'ясо не стане коричневого кольору. Додати бульйон; дати покипіти 10 хвилин, або доки соус не загусне, час від часу помішуючи. Зняти з плити. Відставити.
Змішати огірки, помідори та свіжу м’яту у середнього розміру посудині. Приправити морською сіллю та перцем до смаку; відставити. Змішати йогурт, воду та часник вінчиком до однорідної суміші. Приправити сіллю та перцем до смаку.