Бразильський коктейль з гуави
Тенденції в Смаках

Бразильський коктейль з гуави

Це фруктова варіація класичного бразильського коктейлю кайпірінья із гострою ноткою сиропу анчо-арбол та солодким ароматним сиропом з гуави.
  • 15Хв

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Сироп анчо-арбол:
  • 1 склянка кашаси або білого рому
  • 1 склянка сиропу гуави
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка води
  • 8 сушених чилі де арбол, очищених від насіння
  • 1 ч.л Червоний перець солодкий
  • Коктейль з гуави:
  • 4 лайма, розрізаних навпіл, і кожна половина розрізана ще на 4 частини
  • 1 склянка сиропу анчо-арбол
  • Дроблений лід

Приготування

  • Для сиропу анчо-арбол змішати всі інгредієнти в невеликій каструлі. Довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього та варити на повільному вогні ще 5 хвилин. Зняти з вогню. Дати постояти 2 години. Процідити через два шари марлі або фільтр для кави. Закрити кришкою, поставити у холодильник для охолодження. (Цієї кількості сиропу достатньо для 4 коктейлів).

  • Для кожного коктейлю в кожний келих покласти 4 шматочки лайму та 1/4 чашки сиропу анчо-арбол. Притиснути лайм паличкою для помішування напоїв або дерев’яною ложкою, щоб лайм пустив сік. Заповнити келих льодом. Додати по 1/4 чашки кашаси й сиропу гуави, добре перемішати. Таким самим чином зробити ще 2 коктейлі.