час приготування
Інгредієнти
Змазати форму для 12 булочок кулінарним спреєм, відкласти на деякий час. Довести масло, воду і молоко до кипіння в невеликій каструлі на середньому вогні, постійно помішуючи, доки не розтопиться масло. Суміш вилити в ємність кухонного комбайну з насадкою для замішування тіста. Додати борошно маніоку та вимішувати на низькій швидкості протягом 4 хвилин до повного змішування. Вбити яйця по одному, потім додати сир котіха, розмарин і свіжо змелений чорний перець та збивати на низьких оборотах. (Суміш буде густою та липкою).
Рівномірно розподілити суміш у формі для кексів ложкою для морозива.
Випікати в попередньо розігрітій до 180Сº духовці протягом 20 - 25 хвилин до золотаво-коричневого кольору. Відокремити булочки за допомогою ножа. Залишити у формі і дати охолонути на решітці ще 5 хвилин. Подавати теплими. (Булочки також можна подавати охолодженими до кімнатної температури, але ніжна начинка стане більш щільною).