Бразильські сирні булочки з розмарином і чорним перцем
Тенденції в Смаках

Бразильські сирні булочки з розмарином і чорним перцем

Бразильська класична страва – сирні булочки з хрусткою скоринкою, що не містять глютену, оскільки для їхнього приготування замість пшеничного борошна, використовується борошно маніоку (касави). Розмарин додає пікантного аромату.
  • 55Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1/2 склянка (1 пачка) масла, порізаного на шматки
  • 1/2 склянка води
  • 1/2 склянка незбираного молока
  • 2 склянки борошна маніоку (касави)
  • 2 злегка збитих яйця
  • 1 1/2 склянка натертого сиру котіха або романо
  • 1 ч.л Розмарин
  • 1/4 ч.л свіжемеленого

Приготування

  • Змазати форму для 12 булочок кулінарним спреєм, відкласти на деякий час. Довести масло, воду і молоко до кипіння в невеликій каструлі на середньому вогні, постійно помішуючи, доки не розтопиться масло. Суміш вилити в ємність кухонного комбайну з насадкою для замішування тіста. Додати борошно маніоку та вимішувати на низькій швидкості протягом 4 хвилин до повного змішування. Вбити яйця по одному, потім додати сир котіха, розмарин і свіжо змелений чорний перець та збивати на низьких оборотах. (Суміш буде густою та липкою).

  • Рівномірно розподілити суміш у формі для кексів ложкою для морозива.

  • Випікати в попередньо розігрітій до 180Сº духовці протягом 20 - 25 хвилин до золотаво-коричневого кольору. Відокремити булочки за допомогою ножа. Залишити у формі і дати охолонути на решітці ще 5 хвилин. Подавати теплими. (Булочки також можна подавати охолодженими до кімнатної температури, але ніжна начинка стане більш щільною).