Інформація про поживну цінність на порцію: 81 калорій, загальна кількість жирів 5г, холестерин 0мг, натрій 5мг, вуглеводи 9г, волокна 0г, всього цукрів 8г, білки 0г
(Доданий цукор 8г)
Інформація про поживну цінність на порцію: 81 калорій, загальна кількість жирів 5г, холестерин 0мг, натрій 5мг, вуглеводи 9г, волокна 0г, всього цукрів 8г, білки 0г
(Доданий цукор 8г)
Інгредієнти
Порцій
Змішайте кокосове молоко, рисове молоко, олію та корицю у великій мисці дротяним віночиком, доки добре не перемішається. Відкладіть.
Помістіть аквафабу і крем тартар у миску для електричного змішувача міксером. Взбивайте на високій швидкості близько 10 хвилин. Зменшіть швидкість і додайте кондитерський цукор і ваніль; продовжуйте перемішування, збільшуючи швидкість при необхідності, доки добре не перемішається.
Обережно вмішайте 1/3 суміші аквафаби в суміш кокосового молока. Продовжуйте працювати з третиною аквафаби до повного перемішування.
Перемістіть суміш у 20 см квадратну форму для випічки. Загорніть щільно поліетиленовою плівкою і заморозьте до твердої консистенції, принаймні 4 години або протягом ночі. Дістаньте і подавайте з бажаними начинками, наприклад Веганським карамельним соусом із мескалем.
Кулінарні підказки: Аквафаба – це рідина для приготування їжі, що залишилася після приготування бобових культур, таких як квасоля гарбанзо (нут). Ви можете приготувати свіжу аквафабу, приготувавши в воді сушену квасолю гарбанзо, або просто використайте рідину з консервованих бобів горбанзо. Аквафаба використовується як замінник яєць. Ви можете збити її як яєчні білки для безе або використати як замінник цілих яєць у випічці. 3 столові ложки аквафаби еквівалентні приблизно одному яйцю, а 2 столові ложки аквафаби еквівалентні приблизно одному яєчному білку. Одна баночка гарбанзо-бобів містить близько 1/2 склянки аквафаби.