Default
Тенденції в Смаках

Домашня приправа фурікаке із креветками

Кулінарні хитрощі:

Норі – це сушені листки водорості, що використовуються як обгортка для суші та гарнір для супів і локшини.

Порошок із сушеного м’яса креветок робиться з мелених сушених креветок. Він додає солонуватого рибного смаку до всіх азійських страв.

Купуйте норі та порошок із сушеного м’яса креветок в деяких супермаркетах з інгредієнтами світових кухонь, на спеціалізованих азійських ринках або через інтернет.

 

Ідеї щодо використання: Додавайте домашню приправу фурікаке із креветками до салатів, рису локшини, яєць і супів. Використовуйте як спеції для риби, овочів, смажених страв і навіть закусок.

  • 5Хв

    Час підготовки

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

72

(1/4 чайної ложки)

Порцій

  • 2 ст.л подрібнених листків норі (сухі водорості) без приправ
  • 1 ст.л кунжуту
  • 1 ст.л чорного кунжуту
  • 1 ст.л порошку із сушеного м’яса креветок
  • ½ ч.л коричневого цукру
  • ½ ч.л Імбир мелений для випічки
  • ½ ч.л Морська сіль

Приготування

  • У невеликій мисці змішайте всі складники до отримання однорідної суміші.

  • Зберігайте у щільно закритій банці у прохолодному сухому місці до 1 місяця.