Default
Тенденції в Смаках

Запечені овочі із приправою бербере і пастою

  • 20Хв

    Час підготовки

  • 40Хв

    час приготування

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

8

(1 склянка/ 250 мл)

Порцій

  • 2 склянки суцвіть цвітної капусти
  • 1 склянка моркви, порізаної кубиками по 1,25 см
  • 1 склянка бамії, порізаної кубиками по 2,5 см
  • 1 середня червона цибулина, порізана шматочками по 2,5 см.
  • 1 склянка розрізаних навпіл помідорів чері
  • 3 ст.л оливкової олії, окремо
  • 1 ст.л суміші приправ бербере (рецепт шукайте на веб-сайті)
  • 1 ч.л меленої морської солі Kamis
  • 225 r сухих спагеті
  • ½ склянки (125 мл) подрібненого сиру фета і додатково для прикрашання
  • 2 ст.л (30 мл) порізаної петрушки і додатково для прикрашання
  • 1 середній лимон, розрізаний на дольки

Приготування

  • Попередньо розігрійте духовку до температури 230°C. Овочі покладіть у велику миску і додайте 2 ст. л. олії. Змішайте приправу бербере з морською сіллю. Посипте нею овочі; ретельно перемішайте. Викладіть в один шар на встелене фольгою деко 38x26x3 см.

  • Запікайте 35-40 хвилин або доки овочі не стануть ніжними і підрум’яненими, перемішавши приблизно через 20 хвилин.

  • Тим часом, зваріть пасту відповідно до вказівок на упаковці. Злийте воду. Перекладіть у велику миску. Додайте фету, петрушку і залишок 1 ст. л. (15 мл) олії; добре перемішайте. Наберіть пасту в сервірувальну тарілку. Зверху викладіть запечені овочі. За бажання, прикрасьте лимонними дольками та сиром фета і петрушкою.