Карамелізована ананасова маргарита з мескаля
Тенденції в Смаках

Карамелізована ананасова маргарита з мескаля

У цій сміливій маргариті, свіжий ананас, корицю, мускатний горіх і цукор готують разом, щоб створити карамельний смак. Потім їх поєднують з мескалем і соком лайма для приготування коктейлю, який однаково солодкий, пряний, терпкий і димчастий.
  • 50Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 (2 фунтів) свіжих ананасів
  • 2 ч.л ванільного екстракту
  • 1/2 склянка щільно упакованого коричневого цукру
  • 1/2 склянка цукрового піску
  • 1/2 склянка ананасового соку
  • 1 ч.л палички Кориця мелена
  • 1/4 ч.л мускатного горіху
  • 6 склянки кубиків льоду
  • 2/3 склянка мескаля
  • 1/2 склянка соку лайма

Приготування

  • Обірвати листя ананаса; відкласти для гарнірування. Очистити, видалити серцевину і порізати ананас на шматки. (має вийти приблизно 450г або 2 1/2 склянки шматків ананаса.)

  • Змішати цукор, ананасовий сік, корицю і мускатний горіх у важкій великій каструлі або жаровні. Готувати на середньому вогні, поки суміш не почне кипіти. Додати шматки ананаса; готувати та помішувати протягом 35 хвилин або доки ананас не стане золотисто-коричневого кольору. Дати охолонути до кімнатної температури.

  • Покласти суміш з ананаса, лід, мескаль, сік лайма і ванільний екстракт в блендерну чашу; закрити. Змішувати до отримання однорідної маси. Налити в келихи для напоїв. Прикрасити листям ананаса.