Карі Ренданг
Тенденції в Смаках

Карі Ренданг

Карі ренданг – насичена, ароматна, злегка пряна суміш ароматних інгредієнтів, включаючи чилі, лемонграс, часник, імбир, тамаринд, коріандр і куркуму. Його найчастіше використовують для приготування рендангу з яловичини - фірмового блюда карі повільного готування, популярного у всій Південно-Східній Азії
  • 10Хв

    час приготування

  • 13

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 6 зелених цибулин, відрізати корені
  • 1 1/2 ч.л Куркума
  • 1 ч.л насіння коріандру
  • 1/2 ч.л меленої гвоздики
  • 1 ч.л Морська сіль
  • 3 стебла свіжого лемонграсу, зняти зовнішні шари і обрізати до білої м'ясистої частини
  • 2 червоних болгарських перця, без стержня та насіння
  • 2 головки часнику, очистити
  • 100 r свіжого імбиру, очистити
  • 1/3 склянка кокосового цукру
  • 3 ст.л концентрату тамаринду (пасти)
  • 3 ч.л кориці меленої
  • 1 1/2 ч.л Чилі гострий

Приготування

  • Покласти всі інгредієнти в кухонний комбайн; накрити кришкою. Змішувати майже до однорідності.

  • Зберігати в чистому, щільно закритому контейнері в холодильнику до 1 тижня