час приготування
Інгредієнти
Розкладіть арахіс в один шар на злегка змащене деко. Випікати в попередньо розігрітій до 160 °С духовці протягом 15 хвилин, помішуючи при приготуванні. Остудити.
Змішати смажений арахіс, бурбон і ванільний екстракт в герметичному контейнері. Залишити при кімнатній температурі на ніч або довше, щоб отримати арахісовий смак. Процідити бурбон зі смаженим арахісом через подвійний шар марлі або фільтри для кави у глечик. Відкласти арахіс.
Покласти 1 столову ложку арахісу просоченого у ванільному бурбоні в невеликий пластиковий пакет на застібці. Щільно закрити. Подрібнити качалкою або молотком. Викласти на невелику тарілку. Додати морську сіль до подрібненого арахісу, добре перемішати. Налити 1 столову ложку лимонного соку на невелике плитке блюдце. Змочити кромки 4 келихів для віскі лимонним соком. Обмокнути в морську сіль з арахісом.
Змішати вермут, апельсиновий сік і 2 столові ложки лимонного соку з бурбоном і смаженим арахісом, що залишились, в глечику. Наповнити шейкер наполовину льодом. Додати половину суміші бурбона в шейкер. Накрити кришкою і струснути, доки не перемішається і не охолодиться. Процідити в 2 приготованих келиха. Прикрасити кожен коктейльною вишньою. Повторити з іншими інгредієнтами, щоб зробити ще 2 коктейлі.