Default
Тенденції в Смаках

Крем з авокадо

Порада щодо використання: Подавайте крем з авокадо з Гострим бульйоном Пуебла із кремом з авокадо. Або використовуйте як поливку для м'яса на грилі, тако, фахіта, кесадильї, буріто або начо.

  • 5Хв

    Час підготовки

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

10

Порцій

  • ½ авокадо, очищеного від шкірки в кісточки, крупно нарізане
  • 200 мл сметани
  • ½ лайму, сік
  • ¼ ч.л Морська сіль
  • ¼ ч.л часникових гранул

Приготування

  • Покладіть у кухонний комбайн усі інгредієнти. Подрібнюйте на високій швидкості до утворення однорідної маси. Перекладіть у миску і накрийте кришкою.

  • Покладіть у холодильник до готовності для подавання на стіл.