час приготування
Інгредієнти
Для заварного крему в невелику ємність додати вершки та пакетики чаю, поставити в мікрохвильову піч і готувати на великій потужності протягом 4 - 5 хвилин. Закрити кришкою і залишити на 5 хвилин. Витягнути пакетики чаю.
Тим часом для зацукрованих абрикосів помістити абрикоси, цукор, воду та імбир мелений у невелику ємність. Готувати в мікрохвильовій печі на великій потужності протягом 1 хвилини. Додати мигдаль, закрити кришкою і відкласти на деякий час.
Вінчиком збити яйця та цукор у великій ємності. Поступово влити вершки. Розлити в 4 порціонні формочки або чашки. Готувати в мікрохвильовій печі на середній потужності (50% потужності) протягом 7 хвилин до готовності заварного крему. Дати постояти 5 - 10 хвилин. Подавати теплим із зацукрованими абрикосами.