Легкий лимонний заварний крем з чаєм
Тенденції в Смаках

Легкий лимонний заварний крем з чаєм та зацукрованими абрикосами

Цей заварний крем дуже легкий в приготуванні – навіть духовка не знадобиться! Заварний крем і зацукровані абрикоси готуються в мікрохвильовій печі. Страву можна подавати на стіл менш ніж за 30 хвилин!
  • 25Хв

    час приготування

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Лимонний заварний крем з чаєм:
  • 2 ст.л води
  • 1/4 ч.л Імбир мелений для випічки
  • 25 r нарізаного мигдалю
  • 300 мл густих вершків
  • 4 пакетика трав’яного чаю зі смаком лимона
  • 4 яйця
  • 1/4 склянка цукру
  • 1/2 ч.л Імбир мелений для випічки
  • Зацукровані абрикоси:
  • 1/4 склянка подрібненої кураги
  • 2 ст.л цукру

Приготування

  • Для заварного крему в невелику ємність додати вершки та пакетики чаю, поставити в мікрохвильову піч і готувати на великій потужності протягом 4 - 5 хвилин. Закрити кришкою і залишити на 5 хвилин. Витягнути пакетики чаю.

  • Тим часом для зацукрованих абрикосів помістити абрикоси, цукор, воду та імбир мелений у невелику ємність. Готувати в мікрохвильовій печі на великій потужності протягом 1 хвилини. Додати мигдаль, закрити кришкою і відкласти на деякий час.

  • Вінчиком збити яйця та цукор у великій ємності. Поступово влити вершки. Розлити в 4 порціонні формочки або чашки. Готувати в мікрохвильовій печі на середній потужності (50% потужності) протягом 7 хвилин до готовності заварного крему. Дати постояти 5 - 10 хвилин. Подавати теплим із зацукрованими абрикосами.