час приготування
Інгредієнти
Готувати локшину, як вказано на упаковці. Залишити стекти. Відкласти. Тим часом, змішати солодкий соєвий соус, соус самбал і імбир в маленькій мисці. Відкласти.
Розігріти 2 столові ложки олії у великій сковорідці або казанку на середньому вогні. Додати 2 столові ложки цибулі-шалот і 1 столову ложку часнику; готувати, помішуючи, 30 секунд або до появи аромату. Додати креветки; готувати, помішуючи, 3 хвилини або до моменту, коли креветки порожевіють. Викласти креветки зі сковороди.
Розігріти ще 1 столову ложку олії на тій же сковорідці на середньому вогні. Додати ще 2 столові ложки цибулі-шалот і 1 столову ложку часнику; готувати, помішуючи, 30 секунд або до появи аромату. Додати броколі, гриби і зелену цибулю; готувати, помішуючи, 2-3 хвилини або до ніжно-хрусткої скоринки. Додати локшину, креветки і суміш солодкого соєвого соусу; добре перемішати.
Викласти суміш локшини у сервірувальні миски. Зверху викласти кешью і додатковий соус самбал, за бажанням. Перед подачею витиснути скибку лайма.