час приготування
Інгредієнти
Щоб приготувати простий імбирний сироп, покладіть імбир посередині шматка марлі. Туго зав’яжіть довгою мотузкою. Опустіть імбирний мішечок у невелику каструлю з водою і цукром, і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь; кип’ятіть на повільному вогні протягом 3 хвилин, помішуючи, щоб цукор розчинився. Заберіть із вогню. Трохи охолодіть. Покладіть на ніч у холодильник для поєднання ароматів. Заберіть мешечок. Зберігайте накритий кришкою пряний сироп у холодильнику. (Виходить 225 мл)
Заповніть шейкер льодом на дві третини. Додайте морквяний сік, горілку, простий імбирний сироп і апельсиновий лікер; струшуйте до однорідного стану й охолодження. Перелийте в келих для мартіні. За бажання прикрасьте тонко нарізаною морквою. Відразу подавайте.