Час підготовки
Калорії
Інгредієнти
Порцій
Помістіть солодку картоплю в середню каструлю з достатньою кількістю води. Готуйте в киплячій воді близько 15 хвилин або до готовності. Злийте добре; дати охолонути 5 хвилин..
Помістіть в ємність блендера солодку картоплю, 2 склянки ожини та інші інгредієнти. Накрийте. Взбивайте до однорідної маси, приблизно 3 хвилини. (За бажанням процідіть суміш скрізь сито, щоб видалити насіння.)
Розділіть суміш між 14 маленькими паперовими стаканчиками або формочками, заповнивши їх приблизно на 2/3. Додайте в кожну форму кілька свіжих ожин, обережно натискаючи на солодку картопляну суміш.
Заморожуйте 30 хвилин або поки суміш просто не почне густіти. Вставте кольорові соломки в центр кожної форми. Заморожуйте принаймні 4 години або протягом ночі до повного загустіння.