Default
Тенденції в Смаках

ОЖИНА ТА СОЛОДКА КАРТОПЛЯ В ЛЬОДЯНОМУ НАПОЇ

Немає нічого кращого для перемоги над спекою, ніж замерзлий "фруктовий лід". Ці льодяники, які можна назвати вегетаріанськими, виготовлені з протертої солодкої картоплі та ожини, ароматизованої корицею, ваніллю, апельсиновим соком та шматочком морської солі. Чудове приємне частування, яке і ситне, і освіжаюче!

Інформація про поживну цінність на порцію: 48 калорій, жирів всього 0 г, насичених жирів 0 г, холестерину 0 мг, натрію 94 мг, вуглеводів 12 г, волокна 2 г, білки 0 г, загальний вміст цукрів 8 г
  • 15Хв

    Час підготовки

  • 48

    Калорії

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

14

Порцій

  • 1 1/2 склянки нарізаної кубиками солодкої картоплі (близько 1 середньої солодкої картоплі)
  • 3 склянки свіжої ожини, розділеної
  • 2 склянки помаранчевого соку
  • 2 ст.л лимонного соку
  • 2 ст.л нектару агави
  • 2 ч.л ванільного екстракту
  • 3/4 ч.л Морська сіль
  • 1/2 ч.л Кориця мелена

Приготування

  • Помістіть солодку картоплю в середню каструлю з достатньою кількістю води. Готуйте в киплячій воді близько 15 хвилин або до готовності. Злийте добре; дати охолонути 5 хвилин..

  • Помістіть в ємність блендера солодку картоплю, 2 склянки ожини та інші інгредієнти. Накрийте. Взбивайте до однорідної маси, приблизно 3 хвилини. (За бажанням процідіть суміш скрізь сито, щоб видалити насіння.)

  • Розділіть суміш між 14 маленькими паперовими стаканчиками або формочками, заповнивши їх приблизно на 2/3. Додайте в кожну форму кілька свіжих ожин, обережно натискаючи на солодку картопляну суміш.

  • Заморожуйте 30 хвилин або поки суміш просто не почне густіти. Вставте кольорові соломки в центр кожної форми. Заморожуйте принаймні 4 години або протягом ночі до повного загустіння.