час приготування
Інгредієнти
Обсмажити гарбузове насіння у середній неглибокій сковороді на середньому вогні протягом 5 - 7 хвилин до ароматного та золотавого кольору, час від часу перемішуючи. Залишити 2 столові ложки для гарніру. Гарбузове насіння подрібнити у блендері.
Обсмажити чилі в тій же неглибокій сковороді на середньому вогні по 30 секунд із кожної сторони, доки шкурка перцю не почне здуватися та змінювати колір. Покласти у блендер і закрити кришкою. Подрібнити на високій швидкості.
Нагріти 1 столову ложку олії в неглибокій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, обсмажувати та помішувати протягом 5 - 7 хвилин до золотавого кольору. Висипати в блендер. Додати 1 столову ложку олії і помідори в неглибоку сковороду, готувати протягом 5 - 7 хвилин, час від часу помішуючи, доки помідори не стануть трохи м’якими. Додати помідори у блендер разом з апельсиновим соком, орегано, морською сіллю та солодким червоним перцем; накрити кришкою. Подрібнити, щоб усі інгредієнти змішалися та перетворилися у пасту. Викласти сальсу у соусник.
Подрібнити гарбузове насіння, що залишилося. Змішати з кінзою у невеликій ємності. Посипати сальсу.