Інгредієнти
Для приготування коржів у середній мисці змішайте борошно, приправу до випічки та десертів, винний камінь і харчову соду. Відкладіть У великій мисці збийте цукор із маслом електроміксером на середній швидкості до легкого і пухкого стану. Додайте яйце й ванільний екстракт; добре перемішайте. Поступово додавайте суміш борошна, збиваючи далі на низькій швидкості до отримання однорідної маси. Покладіть у холодильник на 1 годину.
Збризніть форми для мафінів антипригарним кулінарним спреєм. Щільно викладіть по 2 чайні ложки тіста печива на дно кожної форми. Випікайте в попередньо розігрітій до 180°С духовці протягом 10-15 хвилин або до золотаво-коричневого кольору. 1 хвилину остудіть на решітці. Доки печиво тепле, мірною ложкою зробіть заглибину посередині кожного коржа. Повністю охолодіть.
Щоб приготувати карамельну начинку, в середній мисці розігрійте в мікрохвильовій печі кокосове молоко у високому режимі протягом 30 секунд або до кипіння. Додайте порошок еспресо. Додайте карамельки й морську сіль. Поставте у мікрохвильову піч на високий режим на 1 хвилину, починаючи помішувати через 30 секунд, або доки не розплавляться карамельки. Обережно додайте ванільний екстракт. Трохи охолодіть. Вилийте або витисніть начинку із трубки в заглибину кожного коржа печива. Повністю охолодіть.
Для приготування кокосового крему в невеликій мисці змішайте кокосове молоко й приправу до випічки та десертів. Відкладіть У великій мисці збийте вершки, цукор і ванільний екстракт електроміксером на середній швидкості до утворення середньої піни. Поступово вливайте суміш кокосового молока, збиваючи до утворення густої піни. Прикрасьте десерти збитими вершками і хрумкими шматочками ірисок.