Default
Тенденції в Смаках

Питний грибний суп із авокадо

Готуйте заздалегідь: Дотримуючись рецепту, приготуйте суп і топінг. Накрийте кришкою і зберігайте в холодильнику до 3 днів. Щоб підігріти суп і топінг, наберіть його в ємність для мікрохвильової печі. Розігрівайте в мікрохвильовій печі у високому режимі від 30 секунд до 1 хвилини або доки достатньо не нагріється.

  • 20Хв

    Час підготовки

  • 7Хв

    час приготування

  • 13

    Інгредієнти

Інгредієнти

Суп

  • 3 авокадо, очищених від шкірки в кісточки, крупно нарізаних
  • 1 огірок, очищений без насінин, крупно нарізаний
  • 400 r банка знежиреного кокосового молока
  • 2 ч.л соку лайму
  • 1¼ ч.л Морська сіль
  • ½ ч.л м’яти Kamis
  • ½ ч.л перцю чилі Kamis
  • ¼ ч.л підкопченої паприки

Топінг

  • 1 ч.л оливкової олії
  • 50 r свіжих глив, порізаних
  • 75 r фісташок, порізаних
  • ¼ ч.л Морська сіль
  • ¼ ч.л тим’яну

Приготування

  • Для приготування супу змішайте всі інгредієнти у блендері і накрийте кришкою. Збивайте на високій швидкості до утворення однорідної маси. Потім поступово додавайте воду, доки суп не набуде питної консистенції (близько 250-375 мл).

  • Для приготування топінгу у сковороді з антипригарним покриттям розігрійте олію на помірному вогні. Додайте решту інгредієнтів і готуйте, час від часу помішуючи, протягом 5-7 хвилин або доки гриби не почнуть підрум’янюватися, а фісташки не підсмажаться.

  • Для подавання на стіл суп налийте у скляні чашки і посипте топінгом.