Default
Тенденції в Смаках

Питний еліксир з імбиру, куркуми та буряка

Наприкінці дня відновіть свої сили пікантним пряним напоєм із льодом. Завдяки інгредієнтам, таким як імбир і куркума ця суміш бурякового соку, гібіскусового чаю, фруктового соку та яблучного оцту заряджає смачним позитивом. Перетворіть його на смачний традиційний коктейль, додавши бурбон, апельсиновий лікер, цукор і коктейльну вишню для прикраси.

Традиційний коктейль з імбиру, куркуми та буряка Приготуйте еліксир з імбиру, куркуми та буряка відповідно до рецепту. Додайте в еліксир 3/4 склянки бурбону, 1/4 склянки апельсинового лікеру, наприклад Grand Marnier®, та 1/4 склянки цукру; перемішайте до розчинення цукру. Перелийте в 4 наповнені льодом широкі склянки для коктейлів. Кожен напій прикрасьте коктейльною вишнею.

  • 5Хв

    Час підготовки

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

6

(по 28 г)

Порцій

  • 1 склянка фруктового соку, наприклад маракуї або манго
  • 1/3 склянки не фільтрованого яблучного оцту
  • 1/3 склянки бурякового соку
  • 4 пакетики гібіскусового чаю
  • 2 ст.л Імбир мелений для випічки
  • 1/2 ч.л меленого кардамону
  • 1/4 ч.л меленої куркуми Kamis

Приготування

  • Ретельно змішайте всі інгредієнти у глечику, контейнері для напоїв або великій мірній склянці. Накрийте кришкою.

  • Покладіть на ніч у холодильник для насичення смаком із пакетиків гібіскусового чаю. Витягніть чайні пакетики і відтисніть рідину з них в еліксир. Викиньте чайні пакетики.

  • Безпосередньо перед подачею на стіл перемішайте еліксир. Перелийте у невеликі склянки для напоїв. Невикористаний еліксир покладіть у холодильник для подальшого використання.